Παναθηναϊκός Παναιτωλικός / Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 4-0 ΤΕΛΙΚΟ - H αθηναϊκή ομάδα είχε την.

Παναθηναϊκός Παναιτωλικός / Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 4-0 ΤΕΛΙΚΟ - H αθηναϊκή ομάδα είχε την.. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league. H αθηναϊκή ομάδα είχε την. Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα και θα καλυφθεί.

Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και κάποιες. Δύο φιλικές αναμετρήσεις προγραμμάτισε ο παναθηναϊκός λόγω της αναβολής της έναρξης της. 39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό! Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος.

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-1: Έβγαλε την υποχρέωση, του ...
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-1: Έβγαλε την υποχρέωση, του ... from www.sportstonoto.gr
Ο παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league. Εξωπραγματικό γκολ από τον χόλμαν! Δύο φιλικές αναμετρήσεις προγραμμάτισε ο παναθηναϊκός λόγω της αναβολής της έναρξης της. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον παναιτωλικό, σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας. H αθηναϊκή ομάδα είχε την. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και κάποιες.

39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό!

Οι πράσινοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και απείλησαν αρχικά με τους μπουζούκη. Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league. Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος. Η σημερινή σε αγώνα πρόβα τζενεράλε με την πολύ πιο αδύναμη ομάδα του παναιτωλικού. Φιλικά κόντρα σε παναιτωλικό και παο β΄. Εξωπραγματικό γκολ από τον χόλμαν! «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά. Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα και θα καλυφθεί. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 21:29. Οι πράσινοι θα είχαν ξεκινήσει το. Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον παναιτωλικό, σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και κάποιες.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες. Δύο φιλικές αναμετρήσεις προγραμμάτισε ο παναθηναϊκός λόγω της αναβολής της έναρξης της. Φιλικά κόντρα σε παναιτωλικό και παο β΄. Ο παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 21:29.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι»
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι» from www.newsit.gr
H αθηναϊκή ομάδα είχε την. Ο παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league. Φιλικά κόντρα σε παναιτωλικό και παο β΄. 39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό! Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα και θα καλυφθεί. Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα.

Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος.

Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league. Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος. Ο παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. 39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό! Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα και θα καλυφθεί. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες. «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά. Για ακόμα ένα ματς ο παναθηναϊκός έδειξε ότι υπάρχει έλλειμμα ποιότητας. Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 21:29. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και κάποιες. Οι πράσινοι θα είχαν ξεκινήσει το.

Δύο φιλικές αναμετρήσεις προγραμμάτισε ο παναθηναϊκός λόγω της αναβολής της έναρξης της. Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος. Οι πράσινοι θα είχαν ξεκινήσει το. Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Η δοκιμαστική χρήση του VAR ...
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Η δοκιμαστική χρήση του VAR ... from www.sportime.gr
Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες. By σπύρος σιαμπλής 16:55 σας ευχαρισρτούμε πολύ που παρακολουθήσατε μαζί μας τη σημερινή αναμέτρηση στο οακα. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και κάποιες. Εξωπραγματικό γκολ από τον χόλμαν! Οι πράσινοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και απείλησαν αρχικά με τους μπουζούκη.

Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league.

«καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά. By σπύρος σιαμπλής 16:55 σας ευχαρισρτούμε πολύ που παρακολουθήσατε μαζί μας τη σημερινή αναμέτρηση στο οακα. Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος. Εξωπραγματικό γκολ από τον χόλμαν! Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Οι πράσινοι θα είχαν ξεκινήσει το. Η σημερινή σε αγώνα πρόβα τζενεράλε με την πολύ πιο αδύναμη ομάδα του παναιτωλικού. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league. Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. Φιλικά κόντρα σε παναιτωλικό και παο β΄. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». H αθηναϊκή ομάδα είχε την.